JOGOSULTSÁGAINK

tanusítvány I. Minőségbiztosítási tanúsítványunk, ISO 9001
A 9/2008. (II.22.) ÖTM rendelettel kiadott Országos Tűzvédelmi Szabályzat /OTSz/ rendelkezése értelmében tűzmegelőző szolgáltatást kizárólag Minőségirányítási rendszert bevezetett és működtető cég végezhet!
BM-OKF_bizonyítvány

II. Tűzoltó készülék karbantartási engedélyünk
Az OTSz értelmében tűzoltó készülékek karbantartását kizárólag az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság /OKF/ által regisztrált cég végezhet!


III. OKF azonosító jelünk
Az OTSz értelmében tűzoltó készülék karbantartást kizárólag OKF azonosító jellel rendelkező cég végezhet, ami hologramos azonosító "...egyedileg sorszámozott és a sorozatszám első 3 karaktere által a karbantartó szervezetet azonosító, hamisítás elleni védelemmel ellátott /hologramos/ matrica, melyet a regisztrált karbantartó szervezetek a hatóság által kijelölt forgalmazótól vásárolhatnak meg." /OTSz 1. rész, 1.1.6./
/A Tűzvédelmi Szolgáltatók és Vállalkozók Szövetségének vívmánya a BM.OKF által kibocsátott hologram, célja a javítóbázissal nem rendelkező magánszemélyek és vállalkozások kiszűrése volt, akik "egyetlen szerszámostáskából hajlandóak voltak megoldani a tűzoltó készülékek bármilyen szintű javítását némi ellenszolgáltatásért, ami többnyire készpénz."
Mivel az engedéllyel rendelkező cégek karbantartást igazoló matricáit gyakorlatilag bárki, bármely nyomdával legyártathatta és hamisíttathatta, ezért a hologramokat minden karbantartott /ellenőrzött, javított/ tűzoltó készülékeken el kell helyezni úgy, hogy 50-50 % arányban takarja a karbantartási matricát és a készüléket. A hologram nem távolítható el úgy, hogy ne hagyjon nyomot maga után!/

IV. Általános vállalkozási szerződésünk
/Tűzoltó készülékek, tűzcsapok, tűzoltó vízforrások/

A szerződés megkötése biztosítja ügyfeleinknek az alábbiakat:
  • Az ellenőrzések időpontját mi tartjuk nyilván, mi jelentkezünk időpontot egyeztetni.
  • Átutalásos fizetési lehetőség

Igény esetén természetesen átdolgozzuk a szerződés szövegét!

V. Tűzoltó készülék és tűzcsapnyilvántartásTűzoltó készülék nyilvántartás


A BM OKF által jóváhagyott és a Tűzoltóságok által is elfogadott tartalommal.

VI. Vállalkozási szerződésünk
tűzvedelmi vállalkozói szerződes/Átalánydíjas Tűz-és Munkavédelmi Szolgáltatás/